Σχεδιάζετε ταξίδι στη Θάσο;

Συμβουλές - Οδηγίες και Δρομολόγια.

Πώς να έρθετε στη Θάσο

Με αυτοκίνητο

Υπάρχουν εκπληκτικοί δρόμοι που συνδέουν όλες τις μεγάλες πόλεις της περιοχής. Θα χρειαστούν περίπου 2 ώρες (165χμ) να φτάσετε στην Καβάλα με αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη. Από την Καβάλα μπορείτε να πάρετε το Φέρυ Μποτ και μετά από 70 λεπτά θα βρίσκεστε στο σμαραγδένιο νησί. Αν ξεκινήσετε από Θεσσαλονίκη για Κεραμωτή θα βγείτε από την έξοδο της Εγνατίας για Χρυσούπολη η διάρκεια της διαδρομής είναι 2,5 ώρες. Από το λιμάνι της Κεραμωτής η διαδρομή προς Λιμένα(Θάσος) διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των εταιριών που εκτελούν τα δρομολόγια:

Aneth Ferries

Thassos Ferries

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια των πλοίων από εδώ.

Με λεωφορείο

Μπορείτε να φτάσετε στην Καβάλα από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με τις υπηρεσίες του ΚΤΕΛ Καβάλας. Τα δρομολόγια από τη συμπρωτεύουσα είναι κάθε μια ώρα από την Αθήνα είναι πιο σπάνια.

Αθήνα, Σταθμός Κηφισού - Τηλέφωνο 210 5124910, 210 5124911, 210 5132601 | Ιστοσελίδα Σταθμού

Θεσσαλονίκη, Σταθμός Μακεδονία - Τηλέφωνο 2310 595422 | Ιστοσελίδα Σταθμού

Με αεροπλάνο

Για την εξυπηρέτη σας χρησιμοποιείστε το Διεθνές Αεροδρόμιο της Χρυσούπολης. Αθήνα-Καβάλα: Πολλές προγραμματισμένες πτήσεις καθημερινά (50λεπτη πτήση). Το αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” στην Χρυσούπολη είναι 30χμ ανατολικά της Καβάλας. Υπάρχουν επίσης πτήσεις και από σημαντικές Ευρωπαϊκές πόλεις, αρκετές φορές την εβδομάδα. Το αεροδρόμιο είναι 18χμ από την Κεραμωτή, όπου υπάρχουν φέρυ μποτ τα οποία θα σας μεταφέρουν στην πρωτεύουσα του νησιού(35 λεπτά). Πηγαίνετε με το ταξί ως το λιμάνι της Κεραμωτής (10 λεπτά) και με το φέρυ μποτ και μετά από 30 λεπτά φτάνετε στο διαμάντι του Βορρά.

Ιστοσελίδα αεροδρομίου με περισσότερες πληροφορίες.

Για κράτηση εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφτείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες:

Aegean Airlines

Olympic Airlines

Βρίσκεστε εδώ: HomeΤΑΞΙΔΙΠριν να ερθετεΘα έρθετε στη Θάσο;
Scroll to Top